(06) 811 30 438 info@heerlijkvitaal.nl

Kookworkshop ‘De heerlijke gezonde lunch’

Wil je weten hoe je een gezonde, makkelijke en vooral heerlijke lunch klaarmaakt? Een lunch die goed voedt in plaats van alleen maar vulSalade kipfilet pesto met sinaasappeldressingt. Kom dan op vrijdag 13 mei of zaterdag 14 mei naar de kookworkshop ‘De heerlijke gezonde lunch’. Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je meer over de basisprincipes van gezonde voeding en hoe je die eenvoudig in je eigen keuken kunt toepassen. Je krijgt een toelichting op de gerechten die we gaan maken en waarom voor bepaalde ingrediënten is gekozen. Tussendoor krijg je allerlei tips en trucs, zoals: hoe maak je een makkelijke meeneem lunch?

De gerechten zijn eenvoudig en makkelijk te maken. Nadat we alle gerechten hebben gemaakt, gaan we samen aan tafel om te genieten van de heerlijke zelfgemaakte lunch. Na afloop ontvang je de basisprincipes en alle recepten, zodat je er thuis zelf mee aan de slag kunt.

Alles wat we gaan maken tijdens de workshop is puur en onbewerkt, vrij van koemelk, gluten en suiker. En het belangrijkste: Het is Heerlijk.

Wanneer: Vrijdag 13 mei 2016 van 11 tot 14 uur & Zaterdag 14 mei 2016 van 11 tot 14 uur
Waar: Kookstudio Halsaf Vitaal op Landgoed Halsaf, Beekseweg 2 in Babberich
Kosten: € 35,- per persoon
Aanmelden: Je kunt je aanmelden via e-mail info@heerlijkvitaal.nl of via het contactformulier. Geef hierbij aan op welke datum je de workshop wilt volgen. Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan bij je aanmelding door. Dan houden we daar uiteraard rekening mee.
Je ontvangt een bevestigingsmail met daarbij de factuur. Na betaling is je aanmelding definitief.

 

 

 

Voorwaarden kookworkshops Heerlijk vitaal

  • Aanmeldingen voor een kookworkshop kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 7 dagen voor aanvang van de desbetreffende workshop. Daarna wordt er 50 % van de prijs berekend.
  • Wanneer er voor een kookworkshop onverhoopt onvoldoende deelname is, laten wij u dit ruim van tevoren weten. We gaan dan zoeken naar een vervangende datum. U heeft het recht uw opgave te annuleren. Wij zullen dan uw betaling aan u terugstorten.
  • Heerlijk vitaal stelt zich niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal aan persoonlijke eigendommen of voor lichamelijk letsel of welke vorm van schade dan ook tijdens het volgen van de kookworkshops.