(06) 811 30 438 info@heerlijkvitaal.nl

Inspiratieworkshops

Inspiratiebijeenkomst

Wil je geïnspireerd worden om een Heerlijk Vitaal leven te leven? Op een ongedwongen manier? Dan zijn de Inspiratieworkshops echt iets voor jou.

Jouw vitaliteit
Deze workshops geven je inzicht in wat jouw vitaliteit beïnvloedt en geven inspiratie over wat jij kunt doen om je vitaliteit te verhogen en te behouden. Je eigen weg bewandelen is het allerbelangrijkst en daar krijg je met deze workshops meer inzicht in. Theorie, interactieve opdrachten en kook-inspiratie wisselen elkaar af.

11 februari 2019 – Heerlijk Vitaal 2019: Jouw unieke leefstijl
Iedereen is verschillend. Wat voor de één gezond is, kan voor de ander het tegenovergestelde zijn. Het gaat erom hoe jij je leven leeft en wat jij anders kunt doen om lekker in je vel te zitten. Zo kun je voor de lange termijn werken aan jouw eigen gezondheid. Zonder dat het moeite kost: moeiteloos dus.

13 mei 2019 – Vrouwenklachten: grip op jouw hormonen
Als vrouw zijnde kun je wel meer dan 30 klachten hebben die mannen nooit kunnen krijgen. Super voor de mannen, balen voor de vrouwen. Tijdens deze workshop kom je meer te weten over vrouwenklachten (zoals overgangsklachten, menstruatieklachten, migraine en aankomen), wat de invloed van leefstijl is op deze klachten en wat je zelf kunt doen om je Heerlijk Vitaal te voelen.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de bijeenkomsten ga je ervaren dat gezond en bewust leven niet moeilijk is. Dat het vooral leuk is en super om te ervaren wat een gezonde leefstijl met je lichaam en geest doet.

Tijd: Op maandag van 19.30 tot 21.30 uur (Inloop vanaf 19:15 uur)
Locatie: Centrum 4.0, Sleeg 1 in Zevenaar
Kosten: € 25,- (inclusief thee en een gezonde snack)

Aanmelden en meer informatie
Je kunt je aanmelden via het contactformulier of telefonisch (06) 811 30 438. Wil je meer weten over de bijeenkomsten dan kun je uiteraard contact opnemen.