(06) 811 30 438 info@heerlijkvitaal.nl

Actueel aanbod kookworkshops

Kookworkshop: Heerlijke gezonde tussendoortjes
Vaak krijg ik vragen als: ‘Wat is nu een gezond tussendoortje?’, ‘Ik hou zo van chocolade, mag ik dat niet meer als ik gezond ga eten?’, ‘Wat zet ik op tafel als ik visite krijg?’ Op dit soort vragen krijg je antwoord tijdens deze 2 uur durende workshop. Je gaat zelf aan de slag om verschillende tussendoortjes te maken, zoals overheerlijke havermoutkoeken en verschillende dips met rauwkost. Zodra alles gemaakt is, gaan we heerlijk proeven van alle gerechten. En wat over is, mag mee naar huis.

Wanneer:
Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je deze workshop volgen met een groep vrienden of bekenden? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kookworkshop: Gezond en makkelijk ontbijtIMG_7294
Bijna iedereen in Nederland is opgegroeid met het eten van brood als ontbijt. Veelal met zoet en hartig beleg. Tijdens deze workshop vertel ik meer over wat het standaard ontbijt met je lichaam doet. Ik laat je ervaren dat een gezond ontbijt zonder brood, makkelijk te maken en lekker is en ook nog eens erg voedzaam is. Je gaat verschillende ontbijtjes maken en proeven. Je krijgt genoeg inspiratie om ook thuis met de gerechten aan de slag te gaan.

Wanneer:
Nieuwe data volgen binnenkort. Wil je deze workshop volgen met een groep vrienden of bekenden? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voorwaarden kookworkshops Heerlijk vitaal
• Aanmeldingen voor een kookworkshop kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 7 dagen voor aanvang van de desbetreffende workshop. Daarna wordt er 50 % van de prijs berekend.
• Wanneer er voor een kookworkshop onverhoopt onvoldoende deelname is, laten wij je dit ruim van tevoren weten. We gaan dan zoeken naar een vervangende datum. Je hebt het recht je opgave te annuleren. Wij storten dan je betalen aan je terug.
• Heerlijk vitaal stelt zich niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal aan persoonlijke eigendommen of voor lichamelijk letsel of welke vorm van schade dan ook tijdens het volgen van de kookworkshops.