(06) 811 30 438 info@heerlijkvitaal.nl

Aanbod

Als vitaliteitscoach begeleid ik je naar je eigen gezonde leefstijl. Deze weg heb ik zelf ook afgelegd. Na jarenlang buik-, huid- en vermoeidheidsklachten heb ik door de verandering van leefstijl mijn vitaliteit weer terug en zit ik lekker in mijn vel. Dat gun ik iedereen.

Ieder mens is uniek en de coaching die ik bied is op maat en persoonlijk. Ik kijk naar wat de invloed van je leefstijl is op je vitaliteit. En wat je zelf kunt doen om je klachten te verminderen. Dat hoef je niet alleen te doen. Ik loop als het ware met je mee richting je eigen nieuwe leefstijl die helemaal bij je past.

Mijn specialisaties voedingscoaching, darmtherapie, laboratoriumonderzoek, stresscounseling en hormoonbalans komen daarbij samen.

Voor wie?
Ik richt me op iedereen die leefstijl gerelateerde klachten wil verminderen en voorkomen. De behandelingen kunnen zowel naast reguliere behandelingen plaatsvinden als los daarvan.

Soort klachten
Klachten waarvoor je bij mij terecht kunt zijn o.a.
– Darmklachten
– Allergie en intolerantie
– Overgewicht
– Diabetes
– Gewrichtsklachten
– Huidproblemen
– Hoofdpijn/migraine
– Overgangsklachten
– Menstruatieklachten
– Vermoeidheid
– Slaapproblemen

Veel informatie over gezonde voeding en leefstijl
Er is zoveel informatie beschikbaar over gezonde voeding en gezonde leefstijl, dat velen door de bomen het bos niet meer zien. Zelfs wetenschappers staan in hun denkwijzen en ideeën over voeding soms lijnrecht tegenover elkaar. Het kost veel tijd en energie om je weg hierin te vinden. Met mijn hulp hoef je zelf niet te gaan speuren en bespaar je veel tijd en energie.

Praktische begeleiding
Ik bied praktische begeleiding waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Ik begeleid je bij het aanpassen van je leefstijl en hoe je met je omgeving om moet gaan. Want hoe zorg je ervoor dat ook je gezinsleden je steunen en meegaan in de gezonde levensstijl? Ik help je bij het omgaan met je valkuilen, de weerstand van je gezin, het onbegrip van je omgeving, je frustratie bij feestjes en hoe je deze frustratie om kunt zetten naar iets positief.